Products reviews NIVEA Care

Noua crema Nivea beneficiaza de o excelenta imbunatatire: un ambalaj super dragut, usor de carat in geanta pentru o crema foarte hidratanta!

Countries of the promo România
Author Pasoiu Roxana Sorina
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents nu lasă senzația de piele grasă / pielea este catifelată / îmi place dimensiunea produsului: ușor de folosit în deplasare /

Review of the product

Am mai folosit creme de la Nivea, dar cred ca produsul de acum este printre cele mai bune creatii Nivea: are acelasi miros caracteristic cremelor Nivea, lasa pielea catifelata, fara senzatia de grasime. De obicei am nevoie de 10 minute sa nu ating nimic dupa ce ma dau cu crema, dar de data aceasta am avut nevoie doar de 1-2 minute. Am putut sa imi continui activitatea fara probleme si fara sa incarc de crema tastatura computerului sau hainele de pe mine.

Mi-a placut enorm ambalajul mic si discret al produsului. Munca mea implica deplasari multiple, iar Crema a incaput perfect fie in geanta, fie in bagaj, fara sa ocupe mult spatiu. Plus, nu a curs si nu si-a pierdut capacul. 

Am folosit crema foarte mult pe maini si gat. Din cauza vantului, mainile mele sunt foarte afectate asa ca folosesc multiple creme. Am testat Nivea aproximativ 2 saptamani si jumatate. Sunt foarte multumita de actiunea cremei pe maini. 

SHARE