Products reviews NIVEA Care

Este un produs cu adevarat hidratant, care nu lasa senzatia de piele grasa, care iti lasa pielea catifelata pentru un timp indelungat si care pe deasupra are un miros placut.

Countries of the promo România
Author Bejan Claudia
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents hidratează pielea / nu lasă senzația de piele grasă / pielea este catifelată /

Review of the product

Este un produs cu adevarat necesar in trusa unei femei. Motivele sunt multiple: in primul rand, il poti folosi in scop multiplu. Crema Nivea Care poate fi folosita atat pentru zona fetei, o zona cu adevarat sensibila, cat si pentru zona mainilor dar si pentru intreaga zona a corpului. Consider ca este crema ideala care suplineste cu succes absenta altor creme. Cu alte cuvinte este o crema care te ajuta sa economisesti. In al doilea rand hidrateaza pentru un timp indelungat pielea in cel mai placut si parfumat mod cu putinta, fara a lasa  in schimb senzatia aceea de piele grasa. Nu in ultimul rand pielea ramane foarte catifelata in urma utilizarii acestui produs. Il recomand cu incredere atat femeilor cat si barbatilor deopotriva.

SHARE