Products reviews NIVEA Care

Un produs revolutionar

Countries of the promo România
Author Kotlar Renata
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents hidratează pielea / pielea este catifelată / îmi place dimensiunea produsului: ușor de folosit în deplasare /

Review of the product

Prima impresie este intr-adevar una wow. Pe langa mirosul sofisticat specific Nivea al acestei creme pot sa afirm ca hidrateaza instantaneu si catifeleaza pielea de la prima aplicare.

Dupa o aplicare regulata am observat ca pe fata actioneaza surprinzator de bine. Eu am un ten sensibil/mixt, deci hidratarea este una fundamentala, iar senzatia non grasa cred ca pentru aproape toata lumea este importanta, precum si pentru mine. 
Utilizarea acestei creme pe corp imi da o senzatie de prospetime si puritate "nivea". Din pacate pielea mea pe picioare si pe maini este extrem de uscata si nu ajunge o singura aplicare pentru o hidratare de lunga durata. Nu ar fi o problema mare daca recipientul nu ar fi atat de mic.
Daca pe fata ofera ceea ce ne promite (hidratare si senzatie non grasa) pe un corp cu piele uscata mai lasa de dorit. 
Recipientul mic (50 ml) totusi ar fi o varianta plauzabila cand vine vorba de calatorii. In acest caz este super, deoarece o singura cutie tine locul cremelor de fata, de maini si de corp. 
Per total sunt multumita de aceasta crema inovatoare de la Nivea. Chiar daca sunt adepta de folosirea diferitelor creme pentru diferite zone pot sa spun ca as continua sa folosesc aceasta crema in principal pe fata si aditional pe corp si maini.

SHARE