Products reviews Lenor Unstoppables

Un produs exceptional din punct de vedere al calitatii, mirosului intens si de durata, cat si al prospetimii conferite rufelor

Countries of the promo România
Author iulia rosu
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents aromă/miros/parfum / persistența mirosului / inovare /

Review of the product

Când am auzit că Lenor a lansat un nou produs de rufe, mă așteptam la un nou minunat balsam de rufe lichid. Perlele parfumate Lenor Unstoppables ofera un parfum intens proaspat si de durata pe care l-am intalnit pana acum.

Acest format solid este foarte ușor de utilizat.Un lucru pe care l-am descoperit este că copiii mici cred ca arata ca niste dulciuri si sunt tentante pentru ei sa le guste. Ar trebui să le păstram bine ferite de degetelor celor mici, precum și sa informam copiii curioși că acestea sunt pentru spălarea rufelor și nu pentru mancat..

 

Cele trei tipuri sunt:

· Fresh în ambalaj albastru - un parfum oceanic revitalizant, împerecheat perfect cu Lenor Spring Awakening balsam de rufe.

 

· Bliss în ambalaj roz - fructe de padure rosii si iasomie alb, delicat pentru a energiza.

 

· Lavish în ambalaj de aur - trandafir roșu și sub formă de pudră de piersici dulce, minunat atunci când sunt combinate cu Lenor aur Orhidee balsam de rufe

 

Feedback-ul pe care l-am primit de la prieteni dupa impartirea mostrelor arată că pentru unii, acesta este un produs de prisos deoarece duce la creșterea bugetului pentru produsele de rufe, care sunt deja destul de costisitoare. Dacă sunteți un iubitor de parfumuri, este o modalitate foarte bună de a obține rufele cu un miros exact așa cum doriți cu prospețime de lungă durată in 3 variante.

https://www.facebook.com/rosu.iulia.9/posts/1133817266685182?pnref=story

SHARE