Products reviews Lenor Unstoppables

Produs bun.

Countries of the promo România
Author Gherghel Delia Magdalena
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents aromă/miros/parfum / ușor de folosit / inovare /

Review of the product

Am primit pentru testare noul Lenor Unstoppables. Am adaugat la prima spalare un capacel aproape plin de perle matasoase si parfumate Lenor Unstoppables albastru - scent fresh.

Cand am scos rufele din masina m-a "lovit" mirosul f puternic al hainelor si la 4 zile dupa spalare pot sa spun ca se simte la fel. Pentru ca nu imi priesc parfumurile tari, la a doua spalare am folosit mai putine perle si mirosul a fost mult mai discret si placut pentru mine. Lenor Unstoppables e un produs inovativ - Mi-au placut prezentarea, culorile folosite, ideea de fulgi si mirosul placut. De asemenea ca poti doza cantitatea in functie de preferinte. Totusi, nu prea ii vad necesitatea avand in vedere balsamurile de rufe parfumate al caror miros persista destul de mult si care mai au si alte atu-uri, ca inmuierea tesaturilor. In plus de asta, personal, nu vreau un parfum de 12 sapt pe hainele mele, care sa imi acopere alte parfumuri mai fine si discrete: crema de corp, parfum, etc.. Prefer sa ma parfumez cu unul din parfumurile mele preferate in functie de eveniment si preferinta.

Daca doresti sa iti creezi un miros brand al hainelor familiei Lenor Unstoppables iti ofera trei astfel de optiuni si promite durata!

SHARE