Products reviews Lenor Unstoppables

Incredibil de bun

Countries of the promo România
Author Diaconescu Livia
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents aromă/miros/parfum / ușor de folosit / persistența mirosului /

Review of the product

Buna ziua!

Va multumesc din suflet pentru kit-ul Lenor Unstoppables in primul rand.

Experienta mea cu aceasta promotie pot sa zic ca a fost tumultoasa deoarece dupa ce am fost sunata de reprezentantul buzzaar, am asteptat ceva timp pentru ca pachetul sa ajunga la mine, nu ca asta ar fi un punct contra, doar ca zodia mea are printre 'calitati' si nerabdarea. Deci, fiind o fire nerabdatoare la un moment dat renuntasem la ideea ca pachetul va mai veni. Va relatez toate acestea deoarece vreau sa va dati seama ce BUCURIE si SURPRIZA a fost pentru mine zilele trecute cand domnul curier m-a sunat ca are un pachet de la Buzzaar/Lenor pentru mine.

Eram atat de fericita incat m-am ridicat imediat din pat si am pregatit rufele in masina de spalat pt ca dupa ce primesc produsul sa il si testez. Asa nerabdatoare si fericita eram.

In timp ce deschideam cutia, venea un parfum puternic dinauntru. Am ramas surprinsa, si ma gandeam "Atat de puternic sa fie parfumul si persistent incat sa miroasa si cutia?". DAAAA!

Ca un 'copilas' cuminte, am deschis prima data revista primita care era deasupra. Recunosc ca dupa prima pagina n-am mai avut rabdare si am trecut imediat la sticla Lenor Unstoppables. Cand am deschis-o, am ramas muta. Nu ma gandisem niciodata ca niste perlute asa mici pot sa miroasa atat de bine! Parfumul fresh e parfumul care ma caracterizeaza. Si nu spun asta doar pt ca am primit Lenor Unstoppables FRESH. Spun asta pentru ca iubesc parfumurile fresh, in general ma feresc de parfumurile dulci, chit ca sunt femeie. Parfumurile fresh ma reprezinta.

Asadar, revenind, am pus repede un capac cu perlele parfumate in cuva masinii de spalat si am asteptat sa-si faca treaba. Nu pot sa exprim in cuvinte ce surprinsa am fost cand am deschis usa masinii de spalat si am scos hainele. Un miros SUPERB m-a captat imediat! Am pus frumos rufele la uscat pe calorifer si n-au trecut bine cateva minute cand toata camera era cuprinsa de parfumul fresh! INCREDIBIL!

Au trecut cateva zile si rufele inca miros puternic si super frumos!

Parerea mea este ca merita fiecare banut acest produs, merita TOATE laudele mele.

M-am indragostit complet de el si abia astept sa imi cumpar si celelalte mirosuri, pentru ca sunt super curioasa ce miros va iesi cand voi combina perlele intre ele!

Concluzia mea este ca Lenor Unstoppables e o inovatie incredibila, cu un parfum superb si persistent.

Va las aici link-ul de pe facebook:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1382418625132328&set=a.606871279353737.1073741827.100000926121375&type=3&theater

SHARE