Products reviews Lenor Unstoppables

Mi-a placut sa folosesc Lenor unstoppable. Mirosul fesh mi se potriveste, imi place ca mirosul persista si da o nota de curat hainelor mele.

Countries of the promo România
Author daniela segal
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents aromă/miros/parfum / persistența mirosului / inovare /

Review of the product

Sticla are un design elegant, dar daca nu as fi fost familiarizata cu produsul mi-ar fi fost greu sa-l folosesc. Instuctiunie sunt scrise cu un font prea mic si se rup daca nu esti atent cand desfaci produsul.

Imi este greu sa scriu despre miros atata timp cat nu puteti sa-l simtiti. Am folosit prima data la o masina de prosoape si nu am folosit o cantitate mare de produs, pentru ca mie personal nu imi place ca mirosul sa fie prea puternic. Trebuie sa recunosc ca dupa ce am scos prosoapele din masina, mirosul rufelor proaspat spalate s-a raspandit in tot apartamentul. Imi place mirosul este unul fresh, miroase a proaspat curat si parfumat. Nu e un miros chimic deranjant ca in cazul mirosului pe care il lasa anumiti balsami/ detergenti de rufe.

Concluzie: Hainele, in cazul de fata, prosoamele mele sunt frumos mirositoare. Mai mare placerea sa le folosesc dupa dus. Am scris insa mult prea repede reviewe-ul si nu stiu ce sa spun despre 12 saptamani, dar dupa 3 zile prosoapele miros ca si cand doar ce le-am luat de pe sarma.

SHARE