Mi vam šaljemo odlične proizvode, vi podijelite svoje mišljenje
Trajanje promocije Septembar 2016-Novembar 2016
Age 20-45 years old

Pampers Baby-Dry

Tako suho, bez traga mokraće.
Ali gdje je
to otišlo?

Pampers je predstavio nove pelene sa 3 upijajuća kanala koja omogućavaju ravnomjerno širenje tečnosti unutar pelene.

Još od prve upotrebe primjetit ćete da nova relovucionarna tehnologija Pampers Baby-Dry pelena putem 3 upijajuća kanala pomaže u ravnomjernom širenju tečnosti unutar pelene. Šta sve mame kažu kada iskuse Pampers Baby-Dry? "Tako suho, bez traga mokraće. Ali gdje je to otišlo?"

Ali ne morate nam vjerovati na riječ! Pozivamo Vas da učestvujete u Pampers Baby-Dry izazovu i otkrijete kako nova tehnologija funkcioniše. Osim toga, poslat ćemo Vam Pampers Baby-Dry buzzkit na vašu kućnu adresu.

Isprobajte nove Pampers Baby-Dry sa svojim mališanom. Šta trebate uraditi: snimajte se sa svojim mališanom dok testirate nove pelene i sipajte plavu tečnost na Pampers Baby-Dry. Otkrit ćete na kraju koliko su suhe. Kad i posljednji trag mokraće nestane, zapitajte se: "Ali gdje je to otišlo?". Zatim postujte svoj video na Facebook uz hešteg #NOVEpampersbabydry.

Vaše mišljenje nam je vrlo važno i zato Vas molimo da popunite online formular sa povratnim informacijama koji ćete dobiti na kraju kampanje. Želimo znati koliko Vam se sviđaju Pampers Baby-Dry pelene.

Budite među prvim mamama koje će testirati nove Pampers Baby-Dry pelene!