Products reviews Pampers Pants

Scutecul-chilotel Pampers este o inovatie foarte utila. Este foarte practic, util si chiar eatetic.

Countries of the promo România
Author Andra Monica Stefan
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents Absoarbe eficient lichidul / Fixare excelentă / Pielea copilului rămâne uscată /

Review of the product

Am folosit Scutecul-chilotel Pampers mai mult timp pana sa completez acest raport, tocmai pentru a putea vedea daca intampin si dificultati, de placut, mi-a placut de cum l-am vazut. Am imbracat fetita o saptamana intreaga doar cu acest tip de scutec si am observat-o cu mare atentie. Se simte foarte bine in el, se misca incontinuu, e de fel foarte activa, se aseaza foarte frumos pe corpul ei. Se imbraca foarte usor, dar doar daca sta in picioruse, altfel ne chinuim putin sa il tragem la spate. Am observat ca daca nu il trag bine la spate la picioruse spre exterior, avem parte de accidente, am si avut de 2 ori pana sa ma prind cum sta treaba. asa cum am citit si in postarile de pe Facebook, la inceput m-am intrebat cum il "impachetez" dupa ce il folosim, dar dupa primele 2-3 folosiri am reusit sa prind de capete intr-un anume fel si sa il inod.

Deci, dupa cateva zile de folosire, ne putem da usor seama de avantaje: usor de imbracat si dezbracat, flexibil, mentine pielea uscata, nu aluneca deloc, nu mai am stres" ca e prea strans sau prea larg, bebelusa se simte foarte bine si se misca in voie, se aseaza foarte bine pe corp, nu mai poate trage de arici sa il desfaca. Aparentele dezavantaje, pe care le-am si prezentat mai sus, pot fi inlaturate foarte usor, asa cum am descris.

Deci, pot spune ca sunt foarte multumita si foarte incantata de Pampers Baby-dry Pants si cu siguranta il recomand tuturor mamicilor si taticilor.

SHARE