Products reviews Nivea Q10

imi place foarte mult si il folosesc in fiecare zi, atat dimineata, cat si seara

Countries of the promo România
Author Suru Diana
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents Calitatea produsului / Prețul produsului (un produs de lux disponibil pentru prima oară la un preț accesibil) / Efectele produsului /

Review of the product

Nivea Q10 Serum Pearls este un produs intr-adevar inovator. Pentru mine, este primul ser pe care il folosesc. cel putin in varianta full size, pentru ca am mai avut cateva mostre pana acum.

Imi place ideea de ser si ma bucur ca am putut sa testez pentru prima data chiar serumul de la Nivea.

Imi place ideea de perle si ma bucura recipientul transparent care ne permite sa vizualizam continutul. In plus, tot legat de ambalaj, imi place faptul ca fundul recipientului se ridica si astfel nu o sa pierd nici macar un strop din produs.

Aplic serumul Nivea Q10 in fiecare zi, dimineata si seara, dupa ce aplic lotiunea tonica. Intra foarte rapid in piele si o singura pompita imi e suficienta pentru a hidrata intreaga fata. Efectul pe care il simt atunci cand masez produsul pe ten e asemanator cu al unui ulei, dar intra rapid in piele si nu lasa la suprafata pelicula aceea uleioasa, care ma enerveaza.

Mirosul produsului nu e tocmai pe placul meu insa am apropiati care spun ca miroase foarte bine. Asadar pot spune ca perceperea mirosului difera in functie de persoana. :D

Despre efectul antirid nu pot spune multe, pentru ca nu aveam decat unele riduri de expresie care au fost vizibil ameliorate. Chiar ma deranjau cele din jurul gurii si ma bucur sa observ acum ca nu mai exista. :)

In concluzie, am avum placerea sa testez un produs foarte bun, care poate fi gasit cu usurinta in supermarketuri sau chiar in magazinele de cartier, avand si un pret accesibil.

SHARE