Products reviews Nivea Q10

Este cel mai bun produs din gama Q10, iar raportul calitate-pret este imbatabil !

Countries of the promo România
Author Constantin Carmen Andreea
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents Calitatea produsului / Prețul produsului (un produs de lux disponibil pentru prima oară la un preț accesibil) / Efectele produsului /

Review of the product

 

Crema NIVEA Q10 Plus Serum Pearls este perfecta ca si baza de machiaj, deoarece matifiaza si catifeleaza tenul, aici intrand in actiune coenzima Q10 si acidul hialuronic. Este bine de subliniat ca mi-a hidratat tenul fara sa il ingrase, sa lase acea pelicula grasa atat de nedorit, mai ales de catre persoanele cu ten mixt/gras cum sunt eu.

 

Daca sunteti o persoana cu ten uscat/foarte uscat v-as recomanda sa o folositi impreuna cu crema hidratanta din aceeasi gama, deoarece serul nu este suficient daca doriti hidratare intensa.

 

Ce am observat dupa 7 zile de folosire intensa? Exact ceea ce zice ca face : catifeleaza tenul, imbunatateste aspectul pielii, este potrivit pentru tenul sensibil ( eu avand predispozitie la acnee chiar s-au impacat bine, tenul meu si serul). Inca nu am observat daca reduce si ridurile, dar o perioada de testare de doar 7 zile nu este de ajuns daca dorim si efecte :)

In concluzie, il recomand tuturor doamnelor si domnisoarelor care au grija de tenul lor si isi doresc un produs cu adevarat calitativ si usor de folosit in rutina zilnica.

SHARE