Products reviews NIVEA Care

super hidratare

Countries of the promo România
Author iocu carmen
Product evaluation
Top features of the product, according to our agents are grijă de pielea mea / e o crema cu scop multiplu: pentru față, mâini si corp / hidratează pielea /

Review of the product

personal sunt foarte multumita de aceasta noua crema Nivea. Imi place ca hidrateaza foarte bine, se absoarbe rapid in piele si are mirosul specific si discret Nivea care mie imi aminteste de copilarie. Ca si crema de corp este ideala pentru pielea uscata. Eu am folosit-o pe zonele cele mai puternic uscate si anume coatele si calcaiele. Va garantez ca si-a facut treaba chiar mai bine decat ma asteptam. Am aplicat-o chiar si pe burtica mea, care creste de la o zi la alta cu cei doi bebelusi care se dezvolta conform planului smile emoticon. Imi place crema pentru ca nu lasa o pelicula grasa dupa aplicare. Ca si crema de fata, se potriveste anumitor tipuri de piele, dupa parerea mea. Eu am tenul gras in zona T si uscat pe langa. In zona T am simti o usoara incarcare a tenului dar in zona uscata a fost perfect, tenul fiind puternic hidratant. Cred ca este potrivita tenului uscat si/sau normal. 
Imi place ideea de crema universala, adica sa ai o crema pe care sa o folosesti atat pentru fata cat si pentru corp si maini. Asa nu mai ai baia si etajera plina de creme, cum vedeti ca este la noi pe raft o recomand cu incredere atat adultilor dar si copiilor. Baietelul meu a testat-o si nu a facut nicio alergie nimic, ba chiar i-a placut si in fiecare seara imi cere sa il cremuiesc. Aceasta crema are toate calitatile pe care le caut atunci cand imi achizitionez un produs de acest gen, si anume: hidrateaza, nu lasa pielea grasa, se absoarbe rapid si este aplicabila atat pe corp si maini cat si pe fata.

smile emotic

SHARE