Products reviews Hipp

Primul nostru buzz-kit

Countries of the promo Moldova
Author Chebeș Parascovia
Product evaluation

Review of the product

 Bună! Pe data de 3  septembrie am primit coletul mult așteptat ce continea produse HIPP ceea ce ne-a bucurat foarte mult pe mine si fetița mea. Fetița mea de la 4 luni a început diversificarea alimentației de aceea m-a încîntat mult husa din plastic cu lingurițe, deoarece este comadă și practică să o iau cu mine cînd plec în ospeție sau la plimbare cu copilul și nu mai este nevoie sa iau lingurițele în pungi.Iar în canteiner am depozitat laptele praf care desigur este producția HIPP, fiindcă este mai comod să depozitez în el.

Beveta am încercat-o imediat ce a venit urmatoarea masă și am rămas multumită că copilul nu se mai murdarește pe hăinuțe și  fiind din bumbac se spală foarte ușor. 

 

Ceaiul din pacate mie nu mi-a fost de ajutor, deoarece de la naștere la recomandarea medicului hrănesc copilul cu lapte praf, însă ceaiul l-am facut cadou prietenei mele care în curînd va naște și ea s-a bucurat foarte mult, și multumește mult companiei HIPP că dispune de acest produs care aduce bucurie tuturor mamelor ce nasc și datorită acestui ceai pot să-și hrănească copii cu laptele matern.
 Prietenele mele au ramas încîntate de cupoanele cu reducere și de ceaiul HIPP pentru lactație. Mie la fel imi va prinde bine cuponul de reducere caci noua ne plac laptele, casutele și piureurile de la HIPP.

SHARE